logo

 

 

Telefonisch spreekuur:
maandag, woensdag, vrijdag van 9.00 - 10.00 uur
0162 - 525 800

[ Cursussen ] [ Reconnection ] [ Contact met Dieren ] [ Electrosmog en aarduitstraling ]

Cursussen:

1. Bewust her-inneren
Het doel van deze crusus is mensen te helpen in hun kracht te komen. Je plek in te nemen en je potentieel waar te maken. Het is nadrukkelijk niet het maximale uit jezelf halen, dat is roofbouw. Het is wel optimaal leren jezelf te zijn en te blijven. Onder alle omstandigheden. En vooral je eigen energie, gevoeligheid en emoties beheren.

Ben jij gevoelig? Neem jij spanningen van anderen over? Loop jij leeg in een drukke winkel of in de stad? Voel jij je de mindere. Zijn jouw emoties jouw de baas? Heb jij beroepshalve te maken met zieke mensen of met agressieve mensen? Wil jij leren je eigen energie te beheren? Wordt jij geleefd? Gaat de tijd er met jouw vandoor? Herken je jezelf in een van deze vragen dan is deze cursus wellicht iets voor jouw.

Lees meer.

2. Homeopatisch EHBO
Cursus bestaande uit 3 dagdelen (avond).

Les 1: Basisprincipen, theoretische achtergronden.
Les 2: Geneesmiddelenleer, toedieningsvormen.
Les 3: Praktijksituaties oefenen.

3. Lezing Klassieke Homeopathie
Voor specifieke doelgroepen kan ik een lezing over Klassieke Homeopathie verzorgen van ongeveer 2 a 2,5 uur.

 

Reconnection:

Reconnective Healing® is een vaak levensveranderende ervaring, waarbij nieuwe frequenties gebruikt worden, die lichaam, geest en wezen kunnen helen. Reconnective Healing® onderscheidt zich heel duidelijk van Reiki, Healing Toa, Qi Gong of Prana Healing en reikt voorbij iedere techniek, die je ooit tegengekomen bent.

Reconnective Healing® brengt balans en heelheid op alle niveau's: mentaal, fysiek, emotioneel en spiritueel. In essentie ontstaat ware heling door de verwijdering van een storing of blokkade die ons afgescheiden houdt van de perfectie van het Universum en onze goddelijke verbinding met die essentie.

Reconnective Healing® is geen behandeling of therapie en is veel meer dan alleen maar symptomen bestrijden van een fysiek on-gemak. Deze frequenties bieden ons de mogelijkheid om meer in balans te komen, op een hoger niveau met het Universum en in een diepere verbinding met onszelf. Als resultaat van deze verbinding en verkregen balans, ontvouwen zich vaak fysieke genezingen.

Reconnective Healing® is geen energie werk. Het is een al omvattende, brede bandwijdte van energie + licht + informatie. Deze frequenties werken op kwantum niveau om communicatie tot stand te brengen met ons DNA, onze cellen, ons lichaam, onze geest en ziel. Integenstelling tot de tot nu toe bekende energie healing technieken worden de Reconnective Healing® frequenties sterker en zetten zij meer uit als de afstand groter wordt.

Handen

 

Contact maken met dieren
(communiceren met dieren en vertalen voor de eigenaar)

Poes op tafel

Soms zoekt een dier tijdens een consult spontaan contact met mij en laat mij stukjes 'film' zien uit zijn of haar leven. Vaak zijn dit aanwijzingen waar de klachten mee te maken hebben.

 

Electrosmog en aarduitstraling

Wij leven op een enorme magneet. Van oudsher is het bestaan van wateraders en diverse soorten aardstralen bekend. Niets engs, niets raars, het aardmagnetisme is een onderdeel van de natuur. Hoe gevoeliger de mens, hoe beter hij deze fenomenen kan waarnemen maar ook, hoe meer last hij er van kan hebben.

Wateraders kun je bijvoorbeeld ervaren als een soort tocht. Net als lucht is water op zich niet schadelijk. Maar “op de tocht staan” is niet goed. Voor verblijven op een waterader geldt hetzelfde.

Ook aardstralen kun je waarnemen. Niets engs, niets raars maar gewoon rasters van het natuurlijk aardmagnetisme met plus of min uitstraling. 
Dieren voelen  die rasterlijnen heel goed. Uw kat gaat erop liggen (katten zijn stralingzoekers), uw hond vermijd ze. Uw paard wordt er ziek van.
Drie keer raden waarom dieren op tijd weg zijn als er een aardbeving, vulkaanuitbarsting of tsunamie op komst is? Aan de hand van veranderingen in de lading van de aarderasters, voelen dieren bijvoorbeeld  aardbevingen, vulkaanuitbarstingen en Tsunami’s aankomen.  Wij moderne mensen hebben daar gevoelige apparatuur voor nodig. Maar onze voorouders konden het zelfde met de blote hand of wichelroede. En gevoelige mensen die hierin opgeleid zijn kunnen dat nog steeds.

Ook de grondsoort waarop je leeft heeft invloed op de mate waarin spanning afgegeven kan worden. Drie keer raden waarom kuuroorden vaak op kalkhoudende grond in bergachtige streken liggen en niet in zuur moerassig laagland.

Wij leven in een tijd waarin we omringd zijn door elektriciteit. Nooit eerder in de geschiedenis van de mensheid was de eclectische belasting zo groot als tegenwoordig. Er kan dan ook gerust gesproken worden over electrosmog. Electrosmog is onlosmakelijk verbonden met het moderne leven.

Electriciteits masten, de tv, radio, magnetron, uw pc. en labtop, de elektrische wekker, het eclectisch verstelbaar bed, het waterbed, uw navigatiesysteem, uw mobieltje, zendmasten, huishoudelijke apparatuur. Of we willen of niet, we zitten midden in een netwerk van straling. Fabrikanten haasten zich aan te tonen dat hun product niet schadelijk is voor de mens. In hoeverre zij gelijk hebben laat ik in het midden maar duidelijk is wel dat al die belasting bij elkaar wel degelijk invloed heeft op onze energie en ons functioneren.

De ene mens zit wat robuuster in elkaar dan de andere, maar steeds meer mensen hebben last van die electosmog. Dit kan zich uitten in vage klachten als hoofdpijn, slecht slapen ,een gevoel van onrust of dreigend onheil, niet meer af kunnen schakelen, zich niet fit voelen, neerslachtigheid en ga zo maar door.
    
Hebt u het vermoeden dat er in uw huis belastende aardstralen of een waterader zou kunnen lopen of vraagt u zich af of u misschien last hebt van electrosmog. Neemt u dan gerust vrijblijvend contact op. Desgewenst kunt ook een afspraak maken om uw huis te laten invoelen en doormeten. Waarna er een voor u  passend advies gegeven zal worden.

Zie ook: www.bewustbedrijven.nl
 

links2